torsdag 19 maj 2011

En skrikig promenad senare...

..tar vi igen oss på ballen (detta var igår). Bönan totalratar vagnen i vaket tillstånd och mamman blir alltmer frustrerad. Dessutom känns det så grymt att göra henne ledsen. Vi har som sagt provat det mesta och ibland duger inte bärselen heller. Ja ja, idag ska vi iväg på mammagrupp iaf. Min tur med fika och jag hoppas på det bästa (jag är inte händig när det gäller bakning)! 

19 maj och min älskade farmor skulle ha blivit 71 år idag <3 Känns extra konstigt eftersom jag fyller imorgon och vi firat dagarna efter varann så många gånger..

3 kommentarer:

  1. Usch va tråkigt med din farmor.. Alltid jobbigt på högtider det första året man förlorat nån :( men grattis i förskott iaf!

    Isac är inte heller nån vagnälskare.. Han kan ligga tyst ett tag men slipper helst vagnen. Tråkigt för man önskade ju att dom sov i vagnen i timmar så man kunde ta långpromenader.

    Pratade med Bm Anneli om återträffen för föräldrautbildningen. Frågade om papporna också skulle komma, men hon sa att det bara skulle vara vi mammor.. Är inte det skumt? Hade Kim tänkt följa med?

    SvaraRadera
  2. Tråkigt med farmor :( Man saknar dom lite extra såna dagar...

    Äsch du var väl jättehändig med baket, det var en go kaka!!

    SvaraRadera
  3. Vet hur det är & känns:((..Jobbigast är det när alla högtiderna kommer & går..Jag brukar tända ett ljus här hemma lite då & då & tänka tillbaka..Förstår Therese att det är extra jobbigt nu när det inte har gått så lång tid heller...Men det blir bättre:)

    Du bakar jättegott!!!:)
    Kramar Farmor & svärmora

    SvaraRadera