onsdag 25 maj 2011

Fegis

Ikväll har jag badat Agnes själv för första gången. Feg som jag är har jag inte vågat mig på det förrän nu. Funkade kanon med den nya badstolen som vi köpte för ett tag sen, den rekommenderas förresten varmt om man, som vi, har badkar. Vet inte om den funkar lika bra i baljan? Men gud stavas det så? Baljan? Hjärnsläpp... Virrig dag!

4 kommentarer:

  1. Jag har inte heller badat Isac själv än.. Vi har badstol med men använder den inte. Isac blir så till sig när vi badar honom att han tar rejäla bentag så det går bättre att hålla honom :)
    Ska ta mig ett bad tillsammans med honom när jag varit på efterkollen hos MVC tänkte jag :)

    SvaraRadera
  2. Haha jag brukar också förlora stavning och sånt när jag är tröttvimsig i huvudet :P

    Den här fegisen har inte heller badat sin bebis själv än men snart ska man väl prova det också!!

    SvaraRadera
  3. Jag blödde inte alls länge, men har inte bokat tid för kollen bara :( vill göra den innan jag hoppar i plurret, även om det nog inte är nån fara :)

    Han mår bättre! 37,5 idag men enligt BVC räknar man inte det som feber på bebisar, för dom kan ha högre temp än 37. Så det har nog vänt som tur är :)

    Tack! Vill bara komma ner på min normala vikt igen så jag kan ha mina kläder! Så deppigt med en full garderob och inget passar :(

    SvaraRadera
  4. Ja man kan ju säkert ha olika fet mjölk och så.. men sen tror jag att Edison är lite långsmal av naturen också. Men bvc gillar ju kurvor som pekar rakt uppåt dom :P

    SvaraRadera