måndag 23 maj 2011

Sprutor!

Ännu en helg är förbi och jisses vad fort det går. Vi hade det härligt i solen båda dagarna och Agnes var nöjd (!) i vagnen. Vi tog bort sufletten (stavning?) på hårdliften så att det skulle bli luftigare för trollet där i och så fick hon ha solbrillorna, det gillades tydligen. Upptäckte även att mössan verkar vara en del av problemet, solhatten fungerar mycket bättre. Läre införskaffa en till sån och nån keps.

Igår blev älsklingsbönan tre hela månader! Det händer saker hela tiden och nya ljud ploppar fram nästan varje dag : ) Skrattet hennes sitter inte långt borta och jag längtar tills det kommer på riktigt. Att Agnes blivit tre månader innebär också bekantskap med de första sprutorna.. Idag närmare bestämt. Kim fick hålla och det gick bra, men det var väldigt nära till tårar för mamman. Usch. Lite amning efter så var det bra sen. Bara hålla tummarna att vi slipper feber. Det visar sig ikväll och pappan jobbar eftermiddag så det blir spännande ; )

På bilden är mor och dotter en aning trötta efter fredagens kalas. Gud vilken åldersnoja jag har förresten... 2 6 å r ! ! ! Hjälp...

2 kommentarer:

  1. Skönt att det gick bra med sprutorna, håller tummar för att lillan slipper feber! Och grattis lilla Agnes till tre månader :)
    Tänkte på det idag, vad fort man glömmer hur det är att inte ha barn, känns ju som de alltid har varit här nu eller hur?!

    Hoppas vagnen börjar gillas mer så det blir lite enklare för er! Bökigt när de inte gillar att ligga i vagnen... Edison gillar inte heller mössa,särskilt inte när den åker ner en bit i pannan. Ska kanske testa solhatt vi med då :D

    Ja vi ses på torsdag! :) Om det inte kommer nåt ivägen förstås! :P

    SvaraRadera
  2. Hur gick det efter sprutorna? Inge ont eller feber?

    SvaraRadera