tisdag 1 november 2011

Mysig eftermiddag!

Hej på er! Några dagar sen sist.. igen : ) Jag får lite ångest över att tiden och dagarna springer ifrån mig! Idag pratade jag tillexempel med en kvinna på kommunen angående dagis för lilla trollet och det känns ju sådär måste jag erkänna. Fast å andra sidan, om Agnes fortsätter vara en liten vilding så borde det inte bli några problem. Hon kanske rentav bara mår bra av stimulansen. Det visar sig hur det blir med det.

Idag har vi haft en mysig eftermiddag tillsammans med finaste Fia och sötaste Edison! Trevligt med middagssällskap också då papporna jobbar eftermiddag den här veckan.

På fredag är det dags för mamman att ge sig iväg på övernattningsäventyr och hon håller redan på att bearbeta detta då det innebär första natten borta på annan ort utan lilla busungen.. Men det kommer gå bra och det är säkert nyttigt för allihopa. Pappan är glad som ska få ensamtid med sin lilla flicka iaf : ) Och jag ser fram emot att få spendera tid med min käraste kära vän ♥

 Sötnosarna våra!

1 kommentar:

  1. Ser nästan ut som han tänker nypa Agnes i näsan hihi! Så fina våra små! Hoppas de vill leka när de är större sen också :)

    SvaraRadera