torsdag 16 juni 2011

Bumbo

Som vanligt på torsdagar har vi varit på mammagrupp, men nu ses vi inte förrän i höst igen. Förhoppningsvis får vi till en träff i mitten av juli. Det är så skönt att träffa andra mammor i samma "fas", eller vad man nu ska kalla det ; ) Man är inte ensam om att ha 1000 funderingar om allt och inget.

Det är också bra att läsa andra mammabloggar, man får tips och blir påmind om saker man har i garderoben, haha! Vi har nämligen ärvt en bumbostol av Agnes kusiner och den stuvade vi in i garderoben i vintras, tänkte att det är ju lååångt kvar tills vi ska använda den... Men shit så tiden går. Läste som sagt en annan blogg och såg en liten tjej sitta i en sån stol och då slog det mig att våran också ska plockas fram! Agnes är stormförtjust (än så länge) och flinar och pratar på när hon sitter i den och följer mig intensivt med blicken när hon är med i köket. Efter en stund blir hon trött i nacken och huvudet faller liksom framåt, så det räcker med lite kortare stunder.

Agnes har lyckats rulla från mage till rygg flera gånger nu, och vi blir lika stolta varje gång : ) Hon försöker ivrigt att vända sig från rygg till mageockså men kommer liksom bara halvvägs, förbannad blir hon, haha!

Flaskträningen har gett resultat och det går jättebra! Vi ska ju på bröllop/dop i början av juli och tanken är att Agnes ska stanna hemma med sin mormor och morfar, då är det ju verkligen ett plus att hon tar flaskan ; ) Sen filurar jag på hur jag vill göra med amningen...

Imorn blir det en tur till BVC, ska bli spännande att se vad som hänt sen sist vi var där, 23 Maj.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar