lördag 16 juli 2011

Lördag

Idag har jag inte så mycket att skriva om här på bloggen, men en liten bild på det vackraste underverket på denna lilla jord kan jag bjuda på : )

Tänker på min kära vän P och hennes J som är på förlossningen! Hoppas allt går bra och att det dyker upp ett sms så småningom ; )


4 kommentarer:

  1. Jag har precis börjat med smakisar denna vecka, och då har jag givit morot några dagar,förutom idag då jag gav "rotmos"(potatis/kålrot) och det svalde hon faktiskt till skillnad mot för vad hon gjort med moroten.Så det får bli lite rotmos imorgon med. Jag har passat på och givit smakportionerna när vi själva äter t ex lunch, för det är då hon är mest intresserad av vad vi gör och vill härma.

    Idag har jag haft storkok av pureér,jag har sedan tidigare gjort morotspuré och broccolipuré. Idag gjorde jag ärt-palsternacka-blomkål-sötpotatis samt rotmospuré också. Ärtorna kokade jag upp och lade i en sil och pressade igenom dem för att få bort skalen. Tyckte inte jag fick purén slät genom att bara mixa den,antar att man får göra lika med majs om man ska göra puré av det. Har ni börjat ge henne något? Elisia är intressarad när vi äter, och jag ser faktiskt fram emot när man kan byta ut en mål mot mat här om ett par månader. Skulle kännas skönt om man är på stan t ex, känns som att det blir lättare att ge mat än att amma då tycker jag... Din tjej är otroligt söt hon också! :)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! :)

    Vad fin du har gjort bloggen, igen! :)

    Jag bara skjuter upp dessa smakisar... snart får papporna ta tag i saken kanske! :P

    Spännande med vän på förlossningen!!!!!

    SvaraRadera
  3. Va stor hon blivit sötnosen! Ska bli så kul att ses till veckan, dom har nog växt rejält nu, va ju en månad sen vi sågs! :)

    SvaraRadera