måndag 18 juli 2011

Ny dag - ny energi

Idag har lilla trollet sovit betydligt mer än igår och det resulterade i en aningens gladare bebis. Hon har fortfarande svårt att komma till ro, men vi gör så gott vi kan för att hjälpa. I veckan ska jag (Kim jobbar em) prova med lite fastare läggningsrutiner på kvällen, nu gör vi lite olika beroende på hur dagen sett ut osv. Agnes har nästan aldrig somnat direkt efter maten, inte ens när hon var nyfödd, så därför har hon fått mat och sen har vi lekt med henne och efter ett tag har hon blivit trött och somnat. Nu när hon får flaska och har lite fastare tider med maten så ska jag prova att ge henne sista målet inne i sovrummet och sedan försöka lägga henne i sängen på en gång. Jag hoppas att det kommer hjälpa henne att komma ner i varv och känna att det är ok att somna efter man ätit ; )

På torsdag är det dags för BVC och spruta... igen! Tyckte det var nyss jag gruvade mig för tremånaderssprutorna, haha! Tänkte passa på att höra mig för när det kan vara dags för gröt för lilla damen. Det kanske också skulle göra att hon kommer bättre till ro på kvällen? Apropå gröt, idag har Agnes fått smaka på potatis- och majspuré! Vi provade en gång för en månad sen men då spottade hon ut allt och verkade inte alls gilla det. Idag däremot svalde hon och verkade ha ändrat åsikt, kul : ) Vi ska nog köra på med lite smakisar nu framöver eftersom det gick så bra idag. Bumbon som varit så populär är ratad numera och vi måste köpa en matstol så fort som möjligt. Föräldrarna var så vimsiga så kameran glömdes helt bort idag, tyvärr! Hittade dock en bild från förra gången, Agnes är inte riktigt lika fascinerad av ögonblicket som sin mor och far, haha ; )

4 kommentarer:

  1. Men vilken smart och behändig stol ! :)
    Vad var det för märke på babysittern som du rekommenderade? Guldfiskminnet vettu ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är den bra den där Bumboon? Wilda älskade den hahaha

    SvaraRadera
  3. Åh har ni testat nu! Kul att det gick bra :) Tror det blir grötpremiär här efter luren... :P om han är glad! Känns det ok att ses imorn nu då?

    SvaraRadera
  4. Vilken bra stol, men funkar den för små smala barn eller små tjockisar??
    Ha det fint

    SvaraRadera