söndag 21 augusti 2011

Kanonhelg!

Vi har haft en kanonmysig helg! Jag och Agnes startade den redan i fredags då vi var hos kära Elisabeth och hennes söta flickor för lite häng : ) Kristin och Tommy är det alltid lika trevligt att träffa och grabbarna kikade fotboll och drack öl och vi tjejer tog en snabb tur till Birsta. På kvällskvisten hann vi med två filmer och god pizza. Agnes har varit så duktig och natten gick jättebra, eller ja, hon vaknade i vanlig ordning och stökade vid tre, men det gör hon hemma också så det finns inget att klaga på. Jag däremot sov som en kratta (fast sängen var hur skön som helst!), vet inte varför jag har så svårt att somna på kvällarna och nu börjar det verkligen bli ett problem. Det håller inte och jag måste ta itu med det. När vi kom hem åkte vi raka vägen till mor och far för att fira mamma som fyller år idag, hela 48 för att vara exakt ; )

Agnes har förresten börjat med några nya ljud, det låter som hon säger (ljudar) mamma och pappa.. "mamamamama"och "papapapapa" låter det och hon började med det igår innan vi åkte. Så kul att höra! Hon har blivit stadigare när hon sitter också, men är inte riktigt där än. Det är ju så underbart att se hur hon utvecklas.

Kameran hade vi med i skötväskan hela helgen, men tyvärr verkar båda föräldrarna vara i samma dimma så det blev inga kort tagna. Vi tog några bilder på en nakenfis innan vi hoppade i badet ikväll, dock stämde det inte riktigt mellan mor och dotter, när den ena tittade in i kameran gjorde den andra inte det... haha!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar